Elkezdtük a lucfenyő Pellet árusítását

2021. 04. 11.

Cégünk május elsejétől forgalomba helyezte első, kiváló minőségű fapellet termékét. A fából készített pellet jelenleg az egyik legjobb hatásfokú fa tüzelőanyag a világon, amely a kérgezett fenyőrönk feldolgozása során keletkezett melléktermékből készül. Pelletünk kifejezetten ajánlott pellet kandallókba, illetve kályhákba. Hamutartalma rendkívül alacsony (0,5%), ezáltal kazánja minimális tisztítást követel meg.

Segítségével Ön is óvja környezetét, hiszen a pellet faipari melléktermékből, fűrészporból készül, ezáltal előállításához egyetlen fát sem szükséges közvetlenül kivágni. Mindemellett energiaforrásként semleges, mivel a fa növése során megkötött szén-dioxid egyenlő a pellet elégetésekor kibocsátott szén-dioxiddal, ezáltal nem növeli az üvegházhatást.

A Pellet Hungary csapataként folyamatosan azon dolgozunk, hogy az ország összes pontján elérhető legyen az általunk készített prémium minőségű tüzelőanyag. Termékeink jelenleg ceglédi telephelyünkön vásárolhatóak meg, valamint hamarosan az agglomerációban is ingyenes kiszállítást biztosítunk a vásárlóink számára.

További információkért kattintson IDE.

„Save the Planet, buy the Pellets!”