Mikro-, kis- és középvállalkozások eszközbeszerzésének támogatása és telephelyfeltételeinek javítása Pest megye kedvezményezett besorolású Ceglédi, Nagykátai, Nagykőrösi és Szobi járásaiban PM_KOMPLEX_KKV_2020_A1/3 azonosító számú projekt.

A PELLET Hungary Ipari, Kereskedelmi, Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság, a Pénzügyminisztérium 25.000.000 forintos támogatásával megkezdte a „Komplex faipari beruházás a Pellet Hungary Kft. ceglédi telephelyén” című projektjének megvalósítását.

A tervezett projekt átfogó célja a Pellet Hungary Kft. gazdasági teljesítményének erősítése, növekedési és foglalkoztatási potenciáljának javítása. A projekt stratégiai célja a Pellet Hungary Kft. termelői-gyártói kapacitásának növelése korszerű bázissal. Társaságunk a beszerzett és üzembe helyezett termelőeszközökkel eléri középtávú fejlesztési célját.

A fejlesztés eredményeként megtartásra kerülhet a jelenlegi munkavállalói létszám (25 fő), illetve minimum 3 további munkavállaló felvételét eredményezi.

A tervezett komplex technológiai beruházás keretében beszerzésre és üzembehelyezésre kerül 1 db. faipari szabászgép, 1 db. faipari darálógép, 2 db. faipari szállítópályarendszer, 1 db, mérlegelt BIG-BAG töltő állvány és 1 db. ciklonos porelszívó rendszer. A tervezett projekt eredményképp termelési hatékonyságunk jelentős mértékben történő növekedését várjuk.

A megvalósítás helyszínéül szolgáló 2.2 ha alapterületű telephelyünk 2700 Cegléd, Kosárhegyi út 22. Hrsz: 1646/7. alatt található Telephelyünk Cegléd város északi részén Gip besorolású ipari-gazdasági övezetben, az M4-es autópálya és a 311-es főút lehajtójától kb. 1 km-re található.

A projekt tervezett megvalósítási ideje 10 hónap.

További információ kérhető: info@pellet.hu

Képek: https://www.pellet.hu/wp-content/uploads/2024/02/p1.jpg