Megrendeléseket, amelyeket kiszállítás szolgáltatással kérnek, kizárólag írásban tudunk fogadni, ezért egy e-mailes megrendelőt kérünk, amelyben adja meg a következő adatokat:

  • melyik fajta pelletünkből és milyen mennyiségben kíván rendelni, 
  • kiszállítási és számlázási cím,
  • telefonszám (amelyen a kiszállítás napján értesíteni tudja Önt a fuvarozó cég a pontosabb időpontról).

A fenti információk hiányában sajnos a megrendelést nem tudjuk feldolgozni.

Amennyiben Ön elküldi az írásos megrendelőt, amelyben minden információ szerepel (pellet típusa, megrendelni kívánt mennyiség, telefonszám, szállítási és számlázási cím), cégünk legkésőbb az azt követő munkanapon válaszol rá, és elküldi Önnek a díjbekérőt és a fontos információkat a szállítás feltételeiről. A díjbekérő alapján Ön el tudja utalni a szükséges összeget. Az utalás visszaigazolásától számítva 2-3 munkanapon belül szállítjuk az árut.

Egyelőre utánvétre nincs lehetőség, előre fizetés esetén tudjuk kiszállítani a pelletet.

Cégünk Magyarország egész területén vállal kiszállítást, amelynek feltétele, hogy csak szilárd útburkolatra tudjuk lehelyezni az árut, illetve, hogy 12 tonnás emelőhátfalas autó be tudjon hajtani az Ön utcájába. Egyéb információk a szolgáltatás/házhozszállítás menüpontban találhatóak.

A fenyő pelletünk ENplus A1 minősítéssel rendelkezik, kizárólag kérgezett lucfenyő fűrészport használunk készítésekor, míg kevert pelletünk A2-nek megfeleltethető minőségű, fenyő és nyárfa fűrészpor keverékéből készül, a hamutartalma magasabb is lehet ennél.

Alapvetően, gyakorlati Felhasználó számára az a fontos, hogy a fűtőberendezéséhez milyen minőséget ír elő a Gyártó. Egy jelentős különbség van, a hamutartalom:

A1 minőség esetén 0-0,70 m%; 

A2 minőség esetén 0,70 – 1,7 m%

Ha a pelletet a ceglédi telephelyünkön szeretné átvenni, választhatja az előre utalási lehetőséget vagy akár a helyszínen a készpénzes és bankkártyás fizetési módot is.

Cegléd, Kosárhegyi út 22. szám alatti telephelyünkön, minden hétfői munkanapon 8:00-14:00 óráig átvehető a legyártott pellet.
Kérjük előre jelezze az igényét!

Először is tekintsük át készülékünk leírását! Minden esetben az abban szereplő minőséget vásároljuk készülékünkhöz. A Gyártó ahhoz a minőséghez tervezte termékét, a tervezett minőséggel tud csak igazán hatékonyan működni.

Általánosságban a mozgórostélyos kialakítású pelletégők A1 és A2/kevert pellettel is képesek hatékonyan üzemelni. Több esetben, a beállítási paramétereknél van is lehetőség a minőség megválasztására. Ennek ellenére az A2 minőség hosszútávú használatát megelőzően a próbaégetést javasoljuk.

  • Először is tekintsük át készülékünk leírását! Minden esetben az abban szereplő minőséget vásároljuk készülékünkhöz. A Gyártó ahhoz a minőséghez tervezte termékét, a tervezett minőséggel tud csak igazán hatékonyan működni.

Ha a leírás valamilyen okból nem áll rendelkezésünkre akkor a következő általánosításokból kell kiindulni: 

A kandallók – szinte az összes – alapvetően A1 -es minőségre vannak tervezve.

A kazánoknál és a kályháknál – ha fix rostéllyal vannak, vagy alátolós rendszerűek – inkább az A1 minőséget javasoljuk. Sok esetben még akkor is, ha a gyártó leírásában az A2 minőség ajánlása szerepel. Ennek az az oka, hogy a Gyártók sok esetben a hamu eltávolítását a hamuzási ciklus során a ventilátor fordulatának emelésével kívánják meg végrehajtani. Az A2 minőség magasabb hamutartalma azonban nem mindig távolítható el ily módon az égőfejből és ez működési zavarokat okozhat.

Cégünk pellet gyártásával foglalkozik, a kereskedő cégekkel ellentétben a nagy mennyiségű gyártási kapacitás és szállítási költségek minimalizálása végett a legkedvezőbb árat és folyamatos minőséget tudja garantálni.