Bemutatkozás

A Pellet Hungary Kft. története Cegléden kezdődött, és az elmúlt néhány évben egy kis, helyi cégből  a magyarországi pelletgyártás egyik meghatározó szereplőjévé váltunk.

Mindez a 2019-ben indult dinamikus fejlődésnek köszönhető, amit egy tulajdonosváltás előzött meg. Azóta a Pellet Hungary számos jelentős mérföldkövet teljesített, újabb és újabb célokat tűzve ki maga elé.

Sikertörténetünk nem valósulhatott volna meg folyamatos innovációk és fejlesztések nélkül, hiszen ezekre van szükség ahhoz, hogy ügyfeleink számára mindig az elérhető legjobb minőséget biztosítsuk. Akkor vagyunk elégedettek, ha maximálisan megfelelünk partnereink elvárásainak, és ügyfeleink a mi segítségünkkel tapasztalják meg a megújuló energia számtalan előnyét.

Fafeldolgozással foglalkozó cégünk profilját elsősorban pellet kazánok gyártása, illetve fapellet és fűrészáru készítése alkotja. Termékeinket Magyarországon és Európa számos országában egyaránt értékesítjük.

Mivel a pellet maga is környezetbarát termék, környezetünk védelme kiemelten fontos számunkra. Odafigyelünk arra, hogy a pelletgyártás során minél kevésbé terheljük környezetünket, ezért a fűrészüzemünkben keletkezett végtermékek 100%-át felhasználjuk, így minimalizálva ökológiai lábnyomunkat.

Büszkék vagyunk elért eredményeinkre és az azokkal kapcsolatos számainkra! Már az alapoktól kezdve szem előtt tartjuk a folyamatos mérhetőséget és átláthatóságot. Ez nemcsak ügyfeleink számára biztosít transzparenciát, de cégünknek is rendkívül hasznos. Hiszen az adatok birtokában sikeresen tudjuk optimalizálni erőforrásainkat és energiafelhasználásunkat.

Hisszük, hogy mindig megújuló innovatív megoldásainkkal, kifogástalan minőségű, környezetbarát termékeinkkel, és többéves szakértelmünkkel mi is hozzá tudunk járulni egy élhetőbb, biztonságosabb holnaphoz, valamint sok-sok szerethetőbb, harmonikusabb otthonhoz, ügyfeleink megelégedésére!

A Pellet Hungary számokban

Cégünk kiemelt hangsúlyt fektet a megújuló energiahordozók lehetőségeinek kiaknázására, ökológia lábnyomunk minimalizálásra, és az üvegházhatás lehető leghatékonyabb visszaszorítására.
Folyamatosan törekszünk a pontos mérhetőségre, így az idő előrehaladtával a számok hűen tükrözik elért eredményeinket!

Elégedett ügyfél
0 +
Szakértelem
0 + év
pellet évente
0 + t
Megbízhatóság
0 %

Társadalmi felelősségvállalás

A cégünk által gyártott pellet egy teljes mértékben fa alapanyagokból készülő granulátum, amelyet magas nyomású préseléssel állítunk elő. Gyártása során az üzemünkben keletkező fűrészport dolgozzuk fel, ezzel javítva a teljes felhasználás mértékét. Fűtőértéke kiváló, ennek köszönhetően rendkívül hatékony tüzelőanyag. A pellet égőfejek és pellet kazánok automatizálásával könnyedén elérhető a folyamatos, egyenletes, 95%-os hatékonyságú égés.

Megújulás

Elhivatottak vagyunk környezetünk védelme iránt, ezért a pellet gyártása során felhasználjuk a fűrészüzemben keletkezett végtermékek 100%-át, ezzel is odafigyelve ökológiai lábnyomunk minimalizálására.

Innováció

Csapatunk folyamatosan keresi az új, innovatív megoldásokat. Az alapoktól kezdve szem előtt tartjuk a folyamatos mérhetőséget és átláthatóságot, hogy minden folyamat során sikeresen tudjuk optimalizálni az erőforrást és energiafelhasználást.

Fenntarthatóság

Anyagfelhasználásunkat igyekszünk úgy optimalizálni, hogy a munkánk során keletkezett mellékterméket maximálisan feldolgozzuk, ezzel is csökkentve a „hulladék” mennyiségét és vállalkozásunk ökológiai lábnyomát.

Gépállomány

A raklapgyártás során megmaradt végtermékből pelletet készítünk a piac legkorszerűbb gépállományának segítségével.

A Pellet Hungary csapata

BÉKEFINÉ FÜLE ANETTA

Irodai asszisztens

„Irodai munkám változatos és sokrétű. Örülök, hogy ennek a nagyszerű csapatnak a tagjaként minden nap hatékonyan dolgozhatok a kollégáimmal.”

PATÁLY MIKLÓS

Raktáros

„Azért kedvelem a munkám, mert itt kiteljesedhetek, kollégáim pedig nyitottak az innovációra.”

FARAGÓ MÁTÉ

Telephelyvezető

„Értéket tudunk előállítani, mindenekelőtt ezt kedvelem a legjobban az itt töltött munkanapokban.”

VÖRÖS LÁSZLÓ

Gépkezelő

„Motiváló számomra, hogy minden nap a legjobb minőségű gépsorokon végezhetem munkámat.”

DOBI ANIKÓ

Csoportvezető

„Számomra a precíz munkavégzés és a folyamatos fejlődési lehetőség a legfontosabb. Többek között ezért is szeretek ennek a nagyszerű közösségnek a tagja lenni.”

KYRA

Őrző-védő kollégánk

„Eddigi legjobb munkahelyem, a főnököm minden nap a kedvemben szeretne járni.”