Pellet

A pellet egy 100%-ban organikus granulátum, amely a fűrésziparban végtermékként fennmaradó fűrészporból készül. Kiváló fűtőértékének köszönhetően, rendkívül elterjedt tüzelőanyag. Előnye, hogy használata kimagaslóan költséghatékony, és segítségével Ön is védi környezetét!

A cégünk által gyártott pellet egy teljes mértékben fa alapanyagokból készülő granulátum, amelyet magas nyomású préseléssel állítunk elő. Gyártása során az üzemünkben keletkező fűrészport dolgozzuk fel, ezzel javítva a teljes felhasználás mértékét. Fűtőértéke kiváló, ennek köszönhetően rendkívül hatékony tüzelőanyag. A pellet égőfejek és pellet kazánok automatizálásával könnyedén elérhető a folyamatos, egyenletes, 95%-os hatékonyságú égés.

ENplus A1

Fenyő fűrészporból

Prémium minőségű fapellet, minimális hamutartalommal. Kéregtelenített világos lucfenyőből. Kifejezetten ideális fix rostélyos pellet kandallók, és pellet kályhák fűtésére. A nemzetközileg elismert ENplus tanúsítószervezet által akkreditálva, a legmagasabban elérhető A1 kategóriában.

Tulajdonságok:

Bruttó ár: 124 Ft/kg

Nettó ár: 97,64 Ft/kg

Kiszerelések:

KEVERT FAPELLET

Fenyő és nyárfa fűrészporból

70% fenyő és 30 % nyárfa keverékből készült granulátum. Minimális hamutartalommal.Kifejezetten ideális mozgórostélyos pellet kazánokba.

Tulajdonságok:

Bruttó ár: 89 Ft/kg

nettó ár: 70,08 Ft/kg

Kiszerelések:

FAPELLET ALOM

Kisállatok számára

Nyárfa pelletből készült univerzális alom kisállatoknak. Kizárólag fa alapanyagból, hozzáadott káros kötőanyagot nem tartalmaz. Tökéletes szagmentesítésre, valamint nedvelszívásra.

Tulajdonságok:

Bruttó ár: 490 Ft/zsák

Kiszerelések:

Ingyenes kiszállítás nyár végéig!

Tárold be fapelleted, és élvezd a kényelmet egy egész télen át! Amennyiben most megvásárolod terméked, mi költségmentesen kiszállítjuk neked, az ország bármely pontjára. Ne habozz, az akció augusztus 31-éig érvényes!
Nálunk a legmagasabb minőség vár rád!