Legyen óvatos!

Sajnos csalók a Pellet Hungary Kft. nevével és céges adataival visszaéltek korábban. Előfordultak esetek, hogy külföldi és belföldi weboldalakon cégünket és annak jó hírét felhasználva próbáltak becsapni embereket.

Sajnálatos módon az elmúlt évben megszaporodtak a különböző online csalások: egyre több és egyre változatosabb formában próbálják az ártatlan emberek adatait és pénzét ellopni. Ráadásul ezek az átverések általában profi módon történnek, hogy minél nehezebb legyen azokat felderíteni, leleplezni.

A csalók által küldött üzenetek vagy az általuk javasolt webhelyek sokszor a megtévesztésig hasonlítanak egy olyan bank, szolgáltató vagy cég oldalára, amellyel azelőtt már kapcsolatban álltunk.

Éppen ezért nagyon óvatosnak kell lennünk, és mielőtt megadjuk az adatainkat vagy esetleg pénzt küldünk, körültekintően meg kell bizonyosodnunk arról, hogy nem átverés áldozatai vagyunk-e.
Az általunk ismert elkövetők ellen már megtettük a szükséges feljelentéseket, az eljárások folyamatban vannak a rendőrség részéről.
Több közülük felszámolásra került, de továbbra is akadnak oldalak amelyeket nem tudtunk még letiltatni, készítőjét beazonosítani. Felvettük a kapcsolatot külföldi piacvezető pelletgyártó cégekkel, amelyek ugyanezzel a problémával néznek farkasszemet.

Mindenkit arra kérünk, hogy fokozott óvatossággal járjanak el továbbra is.
A Pellet Hungary Kft. kizárólag a pellet.hu domain alól érkező e-mail címekről kommunikál!

Ön is minden esetben ellenőrizze, hogy valóban erről a webcímről – pellet.hu – kapott-e üzenetet. Ha nem, akkor Pellet Hungary helyett csalók próbálnak Önnel kapcsolatba lépni!

Amennyiben fel szeretné venni velünk a kapcsolatot, kizárólag a weboldalunkon található elérhetőségeink valamelyikén keressen! (www.pellet.hu)

Ezek az alábbiak:

A Pellet Hungary Kft. számlavezető bankja az OTP Bank (OTPVHUHB).

Számlaszámaink:

11742252-25543692 (HUF)

11742252-25545340 (HUF)

IBAN: HU95-1176-3426-8177-6889 (EUR)

A csalók esetében a személyes találkozás lehetősége ki van zárva! Cégünket azonban bármikor felkereshet személyesen, ha ily módon is meg akar győződni róla, hogy valóban a Pellet Hungary Kft.-vel áll kapcsolatban. Minden hétfőn árukiadás történik telephelyünkön.

Tapasztalataink alapján általában külföldi magánszemélyek voltak a célpontok, de ha bármilyen negatív tapasztalata van küldje el nekünk, minden bizonyíték nagy segítség a nyomozás szempontját tekintve.

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, akár személyesen is! Legyen óvatos és körültekintő, ránk mindenben számíthat!