European Bioenergy Future 2023 konferencia

A Pellet Hungary Kft. részt vett a European Bioenergy Future 2023” elnevezésű konferencián Brüsszelben. Nem csak értékes tapasztalatokra, hanem egy fontos bizonyítványra is szert tettünk. 

Cégünk megkapta a “Quality Manager” képzésért járó oklevelét, és továbbra is teljes munkaidőben alkalmaz minőségellenőrt annak érdekében, hogy az általunk előállított pellet a legmagasabb minőséget garantálja.

A Belgiumban megrendezésre kerülő nemzetközi konferencián kizárólag a Pellet Hungary képviseltette magát Magyarországról, ahol munkatársunk értékes tapasztalatokat cserélt Európa vezető pelletgyártóinak minőségellenőreivel, továbbá részt vett egy egész napos továbbképzésen, melyen a pellet minőségügyi előírásaival kapcsolatban sajátított el hasznos információkat.

A Pellet Hungary Kft. által megszerzett gyártói ENplus® tanúsítvány és a kiemelkedő szakértelemmel rendelkező minőségellenőr a garancia arra, hogy az általunk gyártott fapellet szabvány előírásai szerint járjon el minden esetben, illetve hogy a megvásárolt fűtőanyag ugyanazt a kiváló minőséget nyújtsa évről-évre vásárlóink számára.

Belső laboratóriumunkban minden műszakban mintát veszünk, és ellenőrizzük, hogy többek között  a pellet nedvességtartalma, térfogatsűrűsége, pormennyisége, átmérője és hossza a legideálisabb legyen. Külső laboratóriumban pedig a pellet hamutartalmát és fűtőértékét vizsgáljuk meg.

A konferencián számos, jövőnket alapjaiban érintő fontos kérdéssel kapcsolatban került sor előadásra és eszmecserére. Szó volt többek között a megújuló energiákról, a biomassza jövőjéről, a világpiaci trendek változásáról és az energiaárak visszaszorításáról.

Ezt követően is szívesen veszünk részt a jövőnket és az életminőségünket befolyásoló szakmai konferenciákon és kiállításokon, hiszen kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a magas minőség mellett szerteágazó és folyamatosan megújuló szaktudást nyújtsunk. 

Pellet minta házhozszállítás

Bizonytalan vagy, elvesztél a rengeteg hirdetés között? Nem szeretnél egy egész raklap pelletet rendelni, de szívesen kipróbálnád mielőtt az egész szezonra bevásárolsz?

Most azoknak szeretnénk kedvezni, akik még nem ismernek bennünket. Próbáld ki legújabb szolgáltatásunk: Pellet minta házhozszállítással. A mini raklapra 4 db 15 kg-os zsákot teszünk, akár kétféle pelletünkből az általad kért variációban, majd házhoz szállítjuk, hogy kényelmesen kipróbálhasd. Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődésed, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, és tapasztald meg kiváló pelletünk hatékonyságát.