European Bioenergy Future 2023 konferencia

A Pellet Hungary Kft. részt vett a European Bioenergy Future 2023” elnevezésű konferencián Brüsszelben. Nem csak értékes tapasztalatokra, hanem egy fontos bizonyítványra is szert tettünk. 

Cégünk megkapta a “Quality Manager” képzésért járó oklevelét, és továbbra is teljes munkaidőben alkalmaz minőségellenőrt annak érdekében, hogy az általunk előállított pellet a legmagasabb minőséget garantálja.

A Belgiumban megrendezésre kerülő nemzetközi konferencián kizárólag a Pellet Hungary képviseltette magát Magyarországról, ahol munkatársunk értékes tapasztalatokat cserélt Európa vezető pelletgyártóinak minőségellenőreivel, továbbá részt vett egy egész napos továbbképzésen, melyen a pellet minőségügyi előírásaival kapcsolatban sajátított el hasznos információkat.

A Pellet Hungary Kft. által megszerzett gyártói ENplus® tanúsítvány és a kiemelkedő szakértelemmel rendelkező minőségellenőr a garancia arra, hogy az általunk gyártott fapellet szabvány előírásai szerint járjon el minden esetben, illetve hogy a megvásárolt fűtőanyag ugyanazt a kiváló minőséget nyújtsa évről-évre vásárlóink számára.

Belső laboratóriumunkban minden műszakban mintát veszünk, és ellenőrizzük, hogy többek között  a pellet nedvességtartalma, térfogatsűrűsége, pormennyisége, átmérője és hossza a legideálisabb legyen. Külső laboratóriumban pedig a pellet hamutartalmát és fűtőértékét vizsgáljuk meg.

A konferencián számos, jövőnket alapjaiban érintő fontos kérdéssel kapcsolatban került sor előadásra és eszmecserére. Szó volt többek között a megújuló energiákról, a biomassza jövőjéről, a világpiaci trendek változásáról és az energiaárak visszaszorításáról.

Ezt követően is szívesen veszünk részt a jövőnket és az életminőségünket befolyásoló szakmai konferenciákon és kiállításokon, hiszen kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a magas minőség mellett szerteágazó és folyamatosan megújuló szaktudást nyújtsunk.