A jövő klubja a jövő fűtőanyagát választotta!

A 2023–2024-es évadban a Zalaegerszegi Futballklub kiemelt mezszponzorai lettünk!

A tavalyi magyar kupagyőztes már a nemzetközi kupamérkőzéseken is a logónkkal felvértezett szerelésben futott ki a pályára, és teszi ezt az egész szezon folyamán.

Fontosnak tartjuk, hogy az elkövetkezendő esztendőkben minden tőlünk telhetőt meg tegyünk egy környezetkímélőbb, egészségesebb holnapért. És ebben a sport is óriási szerepet játszik!

A jövő klubjaként becézett sportegyesület képviselte értékrenddel teljes mértékben tudunk, és szeretnénk is azonosulni. Olyan együttműködésekre van szükség a különböző cégek, egyesületek, vállalkozások részéről, amelyekkel megteremthető az élhetőbb jövőkép az amatőr sportszeretőktől az élsportolókig egyaránt.

A Pellet Hungary Kft. vezetőinek és munkatársainak mindig is kiemelkedően fontos volt a környezet védelme, a zöldebb jövő megteremtése. Ezért is gyártunk pelletkazánokat, illetve pelletet, hiszen a pellet használata CO₂-semleges, ezen a módon is csökkentve az üvegházhatást.

Az együttműködés azért is kiemelten fontos a Pellet Hungary Kft. számára, mert meggyőződésük, hogy a sport az egyik alapja az egészséges életnek. Hiszen ahogy a mondás is tartja – ép testben, ép lélek!

Az élsport pedig egy rendkívüli motivációs példa a jövő generációjának. Éppen ezért nagy öröm, hogy Magyarország egyik legnépszerűbb sportjának, a labdarúgásnak a támogatásával is hozzájárulhatunk az egészségesebb jövőhöz.
Sok sikert kívánunk a ZTE FC-nek, és jó egészséget minden vásárlónknak!

„Save the Planet, buy the Pellets!”