Nagy fába vágtuk a fejszénket!

Cégünk újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen portfóliónkat kiszélesítettük még egy tevékenységgel. A raklap elemek mellett immáron fa raklapok értékesítésével is foglalkozunk, melynek köszönhetően bővíteni tudtuk széles termékpalettánkat.

A fából készült raklapok a legelterjedtebbek, mert mindamellett, hogy sokkalta környezethatékonyabbak, mint a műanyagból készültek, a műanyagokkal ellentétben ezeket javítani és újrahasznosítani is lehet, ezáltal ezek a leginkább környezettudatosak.

A raklap elemeket, illetve az azokból gyártott rakodólapokat különböző igények szerint, sok fajta teherbíráshoz alkalmazkodva, kiváló minőségű, belföldi fenyő és nyárfa alapanyagból, valamint emellett másodosztályú termékből is vállaljuk.

Kollégáink több mint 20 éves szakmai tapasztalatának és a világszínvonalat képviselő, minőségi olasz gépeinknek köszönhetően gyártósorunk naponta több mint 100 m3 anyag feldolgozására is alkalmas.

Egyedi raklapok, standard méretek, különböző raklapmagasítók elkészítését, értékesítését igény esetén vállaljuk. Azonban egyszer használatos raklapokat, egyedi méreteket kizárólag nagy mennyiségben tudunk vállalni! Az ár a mennyiség és minőség függvényében változhat!

Kérdés esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

„Save the Planet, buy the Pellets!”