Miért jó a pellet kazán?

A pellet fűtésnek számtalan előnye van, mindemellett pedig még a megújuló energiaforrások tekintetében is rendkívül nehéz vele felvenni a versenyt. A „folyékonnyá” alakított fa lehetővé tette azt, hogy otthonainkban fatüzelésű megújuló energiával fűthessünk, ennek következtében elég hetente ellenőrizni kazánunkat. A mai innovációknak köszönhetően pedig mindezt telefonon keresztül, egy gombnyomással is megtehetjük.

 

A megfelelő minőségű kazán rendkívül magas hatásfokkal rendelkezik, ezáltal fűtőértéke kitűnő. Melegvizes központi rendszerek fűtésére kiváló, családi házak, csarnokok vagy egyéb létesítmények teljeskörű hőellátását biztosítva egész éven át. A pellet, kazánnal való elégetése nem növeli az üvegházhatást, így Ön is védheti környezetét! Megfontolandó alternatíva egy olyan országban, amely kőolaj és földgáz tekintetében több mint 80%-ban külföldi forrásoktól függ.

 

A jelenlegi adatok és számítások alapján, amennyiben gázfűtését, pellet fűtésre cseréli, a váltás költsége nagyságrendileg 5 év alatt térül meg az Ön számára! Nemhiába a pellet fűtés az egyik legelterjedtebb fűtési alternatíva a szomszédos nyugati országokban. Példaként elég megemlíteni Olaszországot, ahol több százezren fűtenek ezzel a módszerrel.

 

Óvja Ön is környezetét, fűtsön a Pellet Hungary Kft. által forgalmazott pellet kazánokkal, és legyen a legzöldebb energiák hasznosításának elkötelezettje! Automata vezérlésű égőfejünk a kívánt hőfok elérése után visszaállítja magát egy környezet, és pénztárca kímélő fokozatba.

 

Amennyiben minket választ, cégünk teljeskörű telepítést, szervízt, alapanyag ellátást és tanácsadást kínál. Kérje kollégáink segítségét, ők megtervezik – telepítik – karbantartják kazánját, Önnek pedig nincs más dolga, mint élvezni a kényelmet otthona melegében!

 

„Save the Planet, buy the Pellet!”