Miért jó a pellet kazán?

pellet fűtésnek számtalan előnye van, mindemellett pedig még a megújuló energiaforrások tekintetében is rendkívül nehéz vele felvenni a versenyt. A „folyékonnyá” alakított fa lehetővé tette azt, hogy otthonainkban fatüzelésű megújuló energiával fűthessünk, ennek következtében elég hetente ellenőrizni kazánunkat. A mai innovációknak köszönhetően pedig mindezt telefonon keresztül, egy gombnyomással is megtehetjük.

A megfelelő minőségű kazán rendkívül magas hatásfokkal rendelkezik, ezáltal fűtőértéke kitűnő. Melegvizes központi rendszerek fűtésére kiváló, családi házak, csarnokok vagy egyéb létesítmények teljes körű hőellátását biztosítva, egész éven át. A pellet elégetése kazánnal nem növeli az üvegházhatást, így Ön is védheti környezetét! Megfontolandó alternatíva egy olyan országban, amely kőolaj és földgáz tekintetében több mint 80%-ban külföldi forrásoktól függ.

A jelenlegi adatok és számítások alapján amennyiben gázfűtését, pellet fűtésre cseréli, a váltás költsége nagyságrendileg 5 év alatt térül meg az Ön számára! Nem hiába, a pellet fűtés az egyik legelterjedtebb fűtési alternatíva a szomszédos nyugati országokban. Példaként elég megemlíteni Olaszországot, ahol több százezren fűtenek ezzel a módszerrel.

Óvja Ön is környezetét, fűtsön a Pellet Hungary Kft. által forgalmazott pellet kazánokkal, és legyen a legzöldebb energiák hasznosításának elkötelezettje! Automata vezérlésű égőfejünk a kívánt hőfok elérése után visszaáll egy környezet- és pénztárcakímélő fokozatba.

Amennyiben minket választ, cégünk teljes körű telepítést, szervizt, alapanyag-ellátást és tanácsadást kínál. Kérje kollégáink segítségét, ők megtervezik – telepítik – karbantartják kazánját, Önnek pedig nincs más dolga, mint élvezni a kényelmet otthona melegében!

„Save the Planet, buy the Pellets!”