Raklap

Raklap

Cégünk kiváló minőségű nemesnyár, és fenyő alapanyagból készít raklapokat, teherelosztókat, ládákat, hőkezelés nélkül.
Árajánlatkérés

Raklapelem

Raklapelem

Raklapgyártáshoz szükséges elemeket a legkorszerűbb gépekkel, sorozatvágóval az alábbi méretekben gyártjuk fűrészüzemünkben:
  • Hosszúság: 600-1250mm
  • Vastagság: 12-24mm
  • Szélesség: 50-145mm
Árajánlatkérés

Apríték

Apríték

G30-G50 apríték értékesítés kertek/kertészetek, aprítékos rendszerű kazán felhasználók részére. Nedvességtartalom: 20% -55%
Árajánlatkérés
Tisztelt Ügyfelünk!
Az alábbi termékeink kizárólag kamionos mennyiségben, és egyedi árajánlat alapján rendelhetőek meg. Keresse bizalommal kollégainkat az elérhetőségeink egyikén.

Pellet minta házhozszállítás

Bizonytalan vagy, elvesztél a rengeteg hirdetés között? Nem szeretnél egy egész raklap pelletet rendelni, de szívesen kipróbálnád mielőtt az egész szezonra bevásárolsz?

Most azoknak szeretnénk kedvezni, akik még nem ismernek bennünket. Próbáld ki legújabb szolgáltatásunk: Pellet minta házhozszállítással. A mini raklapra 4 db 15 kg-os zsákot teszünk, akár kétféle pelletünkből az általad kért variációban, majd házhoz szállítjuk, hogy kényelmesen kipróbálhasd. Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődésed, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, és tapasztald meg kiváló pelletünk hatékonyságát.