TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Cégünk működésének meghatározó eleme a fenntarthatóság és környezettudatosság, ennek érdekében anyagfelhasználásunkat igyekszünk úgy optimalizálni, hogy a munkánk során keletkezett mellékterméket maximálisan feldolgozzuk. Ennek köszönhetően redukálni tudjuk a „hulladék” mennyiséget és ezáltal szervezetünk ökológiai lábnyomát.

A raklapgyártás során megmaradt végtermékből pelletet készítünk a piac legkorszerűbb gépállományának segítségével. Az általunk készített pellet teljes egészében természetes fa alapanyagokból készülő granulátum.

Hisszük, hogy amennyiben minimalizált fa mennyiséggel maximalizált készterméket tudunk előállítani, cégünk is mozaikdarabját képezheti egy környezetbarát, ökocentrikus társadalmi rétegnek.

Pellet

A cégünk által gyártott pellet használata segít hozzájárulni környezetünk védelméhez, ugyanis a pellet energiaforrásként semleges, mivel a fa növése során megkötött széndioxid egyenlő a pellet elégetésekor kibocsátott széndioxiddal, ezért nem növeli az üvegházhatást.

Környezetvédelem

Elhivatottak vagyunk környezetünk védelme iránt, ebből kifolyólag, a pellet gyártás során felhasználjuk a fűrészüzemben keletkezett végtermékek 100%-át, ezzel is odafigyelve ökológiai lábnyomunk minimalizálására.

Innováció

Csapatunk folyamatosan keresi az új, innovatív megoldásokat. Az alapoktól kezdve szem előtt tartjuk a folyamatos mérhetőséget, és átláthatóságot, hogy minden folyamat során sikeresen tudjuk optimalizálni az erőforrást és energiafelhasználást.

Fenntarthatóság

Anyagfelhasználásunkat igyekszünk úgy optimalizálni, hogy a munkánk során keletkezett mellékterméket maximálisan feldolgozzuk, ezzel is  redukálva a „hulladék” mennyiséget és  szervezetünk ökológiai lábnyomát.

Gépállomány

A raklapgyártás során megmaradt végtermékből pelletet készítünk a piac legkorszerűbb gépállományának segítségével.