Bemutatkozás

SAVE THE PLANET, BUY THE PELLET!

A Pellet Hungary Kft. egy ceglédi központú dinamikusan fejlődő vállalkozás, amely a 2019-ben bekövetkezett tulajdonosváltás óta, a magyarországi faipar meghatározó szereplője. Munkánk során célunk, hogy Ügyfeleink számára a legjobb minőséget biztosítsuk, elvárásaiknak maximálisan eleget téve, illetve ezzel bevezetve őket a megújuló energia világába.

Cégünk fafeldolgozással foglalkozik. Profilunkat elsősorban pellet kazánok gyártása, illetve fapellet és raklapelemek készítése alkotja. Termékeinket Magyarországon és Európa számos országában egyaránt értékesítjük.

Elhivatottak vagyunk környezetünk védelme iránt, ebből kifolyólag, a pellet gyártás során felhasználjuk a fűrészüzemben keletkezett végtermékek 100%-át, ezzel is odafigyelve ökológiai lábnyomunk minimalizálására.

Csapatunk folyamatosan keresi az új, innovatív megoldásokat. Az alapoktól kezdve szem előtt tartjuk a folyamatos mérhetőséget és átláthatóságot, hogy minden folyamat során sikeresen tudjuk optimalizálni az erőforrást és energiafelhasználást.

Miért válasszon minket ?

„A Pellet Hungary Kft. a gépállományának és tapasztalt szakembereinek köszönhetően kifogástalan minőségű raklapokat és pelletet készít. Szakmai szempontból pedig külön dicséretes, hogy ilyen elhivatottak a környezettudatosság iránt!”

Jakab Gábor – faipari mérnök

„Cégünk évek óta kapcsolatban áll a Pellet Hungary csapatával. A közös munka során rendkívül precízek és segítőkészek voltak velünk. Teljes mértékben elégedettek vagyunk mind termékeikkel, mind szolgáltatásaikkal.”

Árva Zsolt Ügyvezető/Tulajdonos – Árva József Kft.

„Amióta a kazánunkban használt fa pelletet a Pellet Hungary Kft.-től szerezzük be, mindig időben és kizárólag jó minőségű terméket kapunk tőlük. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk Őket!”

Mohácsi Jenő – lakossági vevő